KJØKKEN

Kjøkken

ABE hjelper deg gjerne med å montere nytt kjøkken eller pusse opp det gamle. Vi har erfarne og dyktige håndverkere som kan bistå med råd og ideer for ditt kjøkken, samt rørlegger og elektriker som står for den tekniske installasjonen på kjøkkenet.

Det gjennomføres en kostnadsfri befaring med vår prosjektleder når det passer best for deg som kunde – der vi sammen ser på muligheter og løsninger, samt ønsker og behov. På den måten blir du godt informert om hvordan arbeidet på ditt kjøkken skal forekomme og tidsperspektivet. I etterkant av befaringen vil det bli utarbeidet et helt uforpliktende tilbud basert på ønsket stilvalg, økonomiske rammer og ønske om tidspunkt for gjennomføring.

Ved å benytte ABE overlater våre kunder ansvaret til oss fra planlegging til ferdigstillelse av nytt kjøkken. Som kunde hos oss vil du få tildelt en fast prosjektleder som vil være din kontaktperson gjennom hele arbeidsprosessen. Prosjektleder vil underveis informere deg om fremdrift og ivareta dine ønsker og krav, samt sørger for at alle involverte håndverkere kommer til riktig tid og i riktig rekkefølge. Dette gir oss større effektivitet og deg som kunde raskere ferdigstillelse. Videre følger prosjektleder opp med all påkrevd dokumentasjon.

Dette i kombinasjon med tilbakemeldinger fra våre kunder kan vi trygt bekrefte at vi er en seriøs og solid aktør i markedet, som prioriterer deg som kunde og sikrer kvalitet på arbeid som utføres i ditt kjøkken.